Bitterfittan gör som hon blir tillsagd och lite till…..

Gott slut men framförallt, GOTT NYTT!

Här kan alla lättkränkta och känsliga personer sluta läsa! ;)

Vi har väl alla en Chef (vissa hemma, andra på jobbet…) och min på jobbet har i vanlig ordning lite fint hintat om att jag ska önska alla ett gott nytt år. Så, nu är det avklarat! Hon är förmodligen väldigt nöjd med att jag för en gångs skull faktiskt gjort vad hon bett mig om och myser lite nu. MEN vad vore ett blogginlägg från Fröken Frida utan en uns av ironi och bitterhet?! Vad passar bättre en ”Kund ala 2015-lista”

 1. Söta pojkar.
 2. Bjuder på sig själv.
 3. Fyndaren.
 4. Den förvirrade.
 5. Överlevaren.
 6. Prutaren.
 7. Drömmaren.
 8. Den nyfikna.
 9. Den naiva.
 10. Bajsmannen.
 11. Telefonterroristen.

Så nu är jag oxå nöjd och glad! Jag vill verkligen tacka alla kunder ( ja, även dom ”jobbiga” ;)) för att ni förgyller våra dagar, via mail, telefon, butik och inte minst via facebook!

Gör nu allt jag tänker göra och se till att 2016 blir fantastiskt för det är vi värda!

Puss, kram och massa kärlek

// Bitterfittan