Ensammast i hela världen?

Kommer till jobbet i morse efter massa lediga dagar, full av energi! Jag ser att Chefen har nått att säga, hon lixom vrider och harklar sig så där avslöjande och hon är LADDAD ( sån är hon, vissa laddar med havregrynsgröt innan, hon laddar med att fundera och inte sova några dagar innan ”smällen” kommer)

– Vi måste prata.

-Javisst (jag ler lite, jag vet att jag är elak för sånt här tycker hon är jobbigt)

-Jag vill att du lägger ut 5 nya grejer om dagen på hemsidan.

Det här hade ju egentligen räckt, hon är ju faktiskt chef (även om jag bestämmer ;)) Men så kommer det några förklaringar (som jag inte tror hon hade tänkt att ge men som bara kom av farten för att hon var stressad) Hon är för go min söta chef! Jag ser att hon pustar ut lite när det är sagt och mina invändningar inte blev allt för höga ( ja, jag hade en bra dag! ;))

Sagt och gjort, nu kör vi tänkte jag!

Kavlade upp ärmarna och drog måttbandet runt halsen! Jag visste precis vart jag skulle börja, NALONE!

Det gick ganska smidigt, till att börja med. Sen kom vi till bilden….. Jag laddade ner den och publicerade. Men till min stora förskräckelse ser jag att linjerna inte blir raka, bilden är för liten. Alla som har en släng av tvångstankar förstår paniken som sköljer genom min kropp :O Fix, trix och ett telefonsamtal (nån svordom kan har passerat mina läppar….) så lämnades detta motvilligt över till killen som kan sånt. Jag fortsätter. Mäter och väger, vrider och vänder. Kollar upp material och avstånd för fjärrstyrning. Nu förstår ni vilket jobb vi gör med alla våra produkter som läggs ut?! Mina pekfingrar har valsat så Fredrik Åkare skulle blivit åksjuk ( Cecilia Lind är kvinna så hon hade säkert tagit en åksjuketablett) och ”musarm” har fått en helt ny innebörd!

Men för att återkoppla till rubriken ”Ensammast i hela världen?” som jag antar vad det som fångade ditt intresse? Så när jag kommer till produkten Nalone – Amore och har fyllt i alla fält, tänkt igenom sökord som googlas (ja, för att vara ärlig så är jag lite slarvig och okunnig på just SEO men jag försöker) och kommit till det kritiska momentet, bilden så ser jag (förutom att bilden har fel storlek och bakgrunden inte är vit) det sötaste budskapet jag någonsin sett på en dildo (för att vara helt ärlig, kanske det enda….) :

YOU ARE NOT ALONE

 

nalone-amore-metall-vibrator-dildo

Helt plötsligt kändes inte mörkret så mörkt eller kylan så kylig!

Tänk att lilla jag kan göra chefen nöjd och glad ( hennes man har fått ytterligare konkurrens först hunden och nu jag, tror det blir till att köpa en blomsterkvast, Christer?! ) då det finns 5 nya produkter att titta på och handla i vår webshop!

 

Nu till 10000:- frågan, ska jag lyckas hålla i detta och lägga in 5 nya varor resten av månaden? Jag lovar att göra 10st armhävningar för varje ”misslyckad” dag hela november ut under förutsättningen att:

  • Jag jobbar, lediga dagar gills inte!
  • Chefen jobbar, annars har jag inte tid!

Uppdatering sker på facebook och ev armhävningar görs på fredagar!