På vår gata i stan……

……älskar vi lappar!

finvinet2

Är det inte grannen som blir bestulen på blommor av indianer så är det berusade människor som gömmer och glömmer finvinet bland blommorna :O Det här kräver åtgärder! Efter knåpande och fixande med de obligatoriska skyltarna ringer jag till UNT som skrev artikeln om indianen och de stulna blommorna! Börjar med att ringa till tipslinjen, men tror att tidningen är full med intressanta artiklar så jag fick inget svar! Jag ringer växeln, (som förövrigt inte höll med om min teori ang. att tidningen var full och de därför inte svarade på tipslinjen) och blir kopplad till rätt avdelning!

Jag: Hejsan! Den 8 augusti skrev ni en artikel om stulna blommor på St.olofsgatan. Nu har jag hittat en ej urdrucken vinflaska bland mina blommor och vill därför varna Uppsalas befolkning att det stryker omkring en märklig människa (man kan ju faktiskt inte vara helt säker på att det inte är samma.) som stjäl blommor och gömmer vinflaskor på vår gata. Jag har tänkt att länka till er artikel så folk förstår allvaret men hittar den inte kan du hjälpa mig?

UNT: Ehhhh, alltså det är ju inte jätte ovanligt att det går omkring berusade människor på gatorna. Jag ska titta om jag hittar den.

Jag: Tack! Men vad menar du? Tycker du inte att jag gör rätt i att gå ut med en varning?

(Här har jag faktiskt lite svårt att hålla mig för skratt….)

UNT: Jo absolut! Jag menade inte så…

(Jag nästan hör hur hon skakar på huvudet och himlar med ögonen!)

UNT: Du, jag hittar inte notisen!

Jag: Notis? Det var en helsida med 3!!!! bilder! :O

unt

Till alla er som rör er på St.olofsgatan: Var uppmärksamma!

Och om du som gömt och glömt ditt vin bland våra blommor läser detta, jag lägger vinet på kylning innan jag går hem på torsdag!