Att det är tufft för många i dessa tider har vi alla hört om. Men att det skulle drabba Sverige och oss på Lustgården tog ett ganska långt tag innan jag förstod. Tänkte väl i mitt stilla sinne att är det nått folk pysslar med när dom är hemma i karantän så borde det ju vara att ligga, med sig själva eller varandra. Men i stället ska det tydligen byggas altaner och drickas alkohol och bajsas, glöm för fan inte dasspappret!!!! Det kan även bli en babyboom om cirka 9 månader och då ska jag villigt erkänna att jag inte är Saida och halsa en Corona om den ölen finns kvar!

Så vad innebär detta för Lustgårdens kunder?

Ja förhoppningsvis blir det ingen större skillnad för er. Vi kommer dock att öppna kl 11 istället för kl 10 på vardagar. Detta för att både jag och chefen fått gå ner i tid. Det innebär oxå att vi kommer att jobba själva de flesta dagarna och eftersom posten har typ samma öppettider som vi så ska vi göra vårt bästa att skicka era paket så fort vi kan genom att sälja ut oss till våra nära och kära, vi måste alla hjälpas åt ;) Vi har oxå varit tvungna att minska vårt lager och hoppas att ni har överseende med att vissa saker är slutsålda. Är just den varan som du söker slut kan du alltid ringa ner eller maila oss och höra när när vi beräknar få hem den igen.

Nu hoppas jag och chefen att folk börjar ligga och bunkra löshugg och dildosar . Skit i toapappret, det kan ni ju i ärlighetens namn faktiskt låna hos grannen?!

Med det sagt, stöd din lokala handlare och gärna oss, vi behöver er nu, mer än någonsin!

Ps. Chefen dansar polka för varje spenderad hundralapp. Kommentera: POLKA på din order så får du se hennes dans på facebook inom snar framtid! D.s