Eat me – att använda mat i sängen

mat-sex-ostron

Beach-säsongen är över och vi behöver inte tänka på att panikbanta eller springa på gymmet förrän nästa maj. Nu är vinter här och det är bara att njuta av vad allt livet har att erbjuda (egentligen borde vi tänka så året runt men det är inte så verkligheten ser ut). Lust och frossa går hand i hand så varför skulle de inte också göra det i hemmets lugna vrå?
Att använda mat under förspel och själva sexakten kan vara otroligt eggande. Speciellt för att du välkomnar in alla 5 sinnena samtidigt.

Förberedelser
Hör med din partner om eventuella allergier, grymt osexigt att behöva åka till akuten mitt i natten p ga en allergisk reaktion.
Inhandla önskat livsmedel, håll koll på utgångsdatum och färskhet. Se till att frukt och grönt är mogna.
Plocka fram våtservetter eller papper vid sängen om olyckan skulle vara framme
Är du eller din partner extra pedanta så kan ni täcka sängen med handdukar eller varför inte ett leklakan?!

Förslag på mat och varför
Vi går ut hårt och börjar med det mest komplicerade – sushi!
Nyotaimori är en gammal japansk tradition som går ut på att en kvinna (för män kallas det Nantaimorit) fungerar som ett serveringsfat. Den japanska seden inkluderar en ceremoniell tvättning och rakning, serveringsflickorna har också tränat på att ligga still och inte reagera på eventet omkring dem. För dig och din partner kan det kanske vara lite tråkigt att ligga still i timme ut och timme in men jag skulle verkligen rekommendera att  inspireras av japanerna och prövar nåt liknande. Lägg ut sushi på din partner och ät med mun och tunga samtidigt som du pillar på rätt ställen och beordra att denna inte ska röra en fena.

Choklad och chokladsås är den ”maträtt” som oftast associeras med sex så att den finns på listan förvånar nog få. Choklad innehåller massa lycko-och lusthöjande ämnen och passar perfekt att smeta ut över din partner erogena zoner eller mata med samtidigt som denne bär en ögonbindel.

Glass, framförallt isglass är underbart vid sexuella aktiviteter. För det första ser många glassar ut som könsorgan och för det andra så får ni också in lite temperaturslekar på ert äventyr. Se din partners bröstvårtor styvna samtidigt som du dra piggelinen över dem.

Frukt och bär där de många är lagom stora och kan placeras på väl valda ställen. Många frukter och bär innehåller bra vitaminer som kan boosta ert sexliv. OCH dessutom få era kroppssafter att smaka ännu bättre (såklart behöver de intagas lite innan helst dagen innan för att få en effekt).
Frukter har vi nämnt innan och det finns frukter som passar mer eller mindre bättre. Jag är så förtjust i exotiska frukter som mango och ananas och skull därför rekommendera dessa. Dessa behöver ni skära upp innan för att inte göra illa er men andra frukter är enklare att hantera så som fikon eller äpplen.

Bubbel, som en krönikör så fint beskrev det – bubbel eller sparkling wine är ”knulldrycken nummer 1”. Om det duger för agent 007 duger det för er. Häll försiktigt den gudagivna drycken direkt i munnen eller över kroppen, smaken tillsammans med den upphetsande stickande känslan kommer göra er galna!

Grädde är ett enkelt alternativ att pröva på som inte kräver så mycket förberedelser, speciellt om ni väljer butiksköpt sprutgrädde. Möt din älskare i dörren med en påsprayad bikini/kalsong och jag lovar att du kommer få en reaktion. Se bara till att inte svärmor är med!

Ostron är väl så löjligt självklart att det är nästan löjligt, varför? Jo, för att det just ser som… ja ni vet vad! Ostron sägs innehålla massa afrodisiakum som ökar sexlusten och intagas kanske bäst inte just under förspelet utan förförspelet vid matbordet med tända ljus och servetter i massor. Du kan ju alltid använda ostronet för att demonstrera för din partner hur du ska använda din tunga på denne senare.

Och sist med inte minst vill jag tipsa om något mer otippat för dig som inte är så förtjust i söta saker:
Ost! Speciellt mjukare varianter så som Brie-ost eller färskost. De fungerar på samma sätt som en kladdig chokladsås och kan kletas lite varstans.

Annat att tänka på och eftervård
Vissa produkter som innehåller socker eller andra ämnen kan rubba den naturliga ph-balansen du har och kan leda till svampinfektioner eller liknande. Så var lite försiktiga med hur mycket mat ni applicerar intimt.
Det kommer bli kladdig och det är högst troligt att ni behöver en mysig dusch efteråt. Så för enkelhetens skull är det bra att ni inte är ute och campar eller myser i polarnas gästrum.
Ha kul! Det kommer vara fumligt, stökigt, pinsamt och fnissigt och låt det vara det! Ni är en erfarenhet rikare och jag lovar er att det kommer för er ett steg närmre varandra i er relation.