Pojkar får också vara med och leka

”Asså är det verkligen många som köper såna här?” säger den osäkra tonårskillen samtidigt som han betalar för sin leksaken modellen kvinnligt könsorgan.

Detta är en av de mest svår avlivade tabuerna vi har i vår lilla butik. Att sexleksaker för män är bara till för skummisar. Onani är nyttigt och ni karlar förtjänar också att njuta. Problemet tror jag ligger i hur män och kvinnor, traditionellt sätt, pratar med varandra då kvinnor är mycket bättre på att dela med sig, diskutera och ventilera med varandra om relationer, kärlek och såklart då också om sex. Sen späs det på av all typ av media, så som klassikern Sex And The City, som visar just på det. Medan när snubbar på tv pratar om sex handlar det oftare om att slå något rekord eller driva med varandra.
Liknande jämförelse kan göras med våra egna erfarenheter i butiken där tjejer som ska köpa presenter till sina vänner letar ofta efter något dennes vän kan ha ett genuint intresse i att ha medan ni pojkar är ute efter att skämma ut polaren så mycket som möjligt eller ge bort en skämtpresent. Asså det finns ingen som uppskattar en snopphatt lika mycket som mig, men skärpning grabbar! Denna sexrevolution måste börja hos er. Pröva att fråga era vänner nästa gång ni tar den där AW:n, hur går det för Aram med dejtningen? Har Eric prestationsångest i sängen?
Men nog med pekpinnar, jag ska såklart hjälpa er lite på traven!

Nuförtiden finns en hel uppsjö med leksaker för pojkar/män/snoppbärare/allt där i mellan. Och det är inget snuskigt med det! (eller jajo, lagom snuskigt iallafall ;))
Oavsett preferens, läggning, storlek så har vi nåt för dig.
I ett tidigare inlägg har jag redan skrivit om penisringar, och även om det är den mest populära leksaken för män så kommer jag inte mer än att nämna dem idag. Men en penisring med en liten vibrator kan bereda njutning för båda dig och eventuell partner utan att du egentligen har något behov av denne egentligen. Välj bara en mjuk variant som inte stryper blodflödet för hårt.

Nu kommer vi till den delen ni är här för, varför ni har tragglat igenom alla mina förmaningar:
Lösvaginor!

Såklart finns det en djungel av olika produkter och vi kan aldrig svara på vilken som är perfekt för dig men med en liten guide ”on the road” så ska även du kunna bli nöjd.
Det första du ska tänka på är att många ”löshugg” är gjorda i ett mer poröst material, än tex dildos, för att kunna efterlikna den äkta varan och också lite ömtåliga. Därför är det mycket viktigt att du följer Lustgårdens skötselråd vilken lyder:

  • Använd ALLTID vattenbaserat glid med din lösvagina
  • Tvätta rent med milt tvål och vatten efter användning
  • ”Talka” när den torkat så den håller den sig fräsch, vi har talk i butiken som med fördel kan användas till leksaker och ex latexkläder, annars funkar babypuder också.

Olika typer av sexleksaker för män
Först och främst ska vi prata om den mest populära sorten vilken är en lösvagina som är utformad att se ut och kännas som det kvinnliga könet. Dessa är ofta lite ömtåligare för att vara mysigt mjuka och härliga, men om du följer skötselråden så kan de hålla för många trevliga lekstunder. Det finns såklart olika varianter på dessa där leksaken ser exempelvis ut som en anal eller ett par läppar men också i olika storlekar och olika hårdheter i materialet beroende på dina egna preferenser.
Sen finns det är även mer komplicerade varianter med finesser som göra att du kan reglera tightheten eller hur mycket vaccum som du föredrar (mer eller mindre avsugningskänsla).
Om du vill uppgradera dig till nästa nivå finns även sådan leksaker som faktiskt gör allt jobb åt dig! Vi har faktiskt en favoritprodukt, med det passande namnet Super Masturbatorn, som pumpar upp och ner, värmer OCH stönar uppmuntrande.

Såklart finns det massa varianter i alla former och färger, men också neutralare sorter om man vill ha en leksak som inte ser ut som ett kön. De flesta produkter är dessutom förpackade i en neutralförpackning som ofta påminner om proteinshakers eller en ficklampa (därav det kändaste namnet i branschen; Fleshlight).

Har du en partner eller vill ha en diskret leksak du kan ta med dig överallt skulle jag rekommendera ett så kallat ”runkägg”. En liten kondomliknande sak som förvaras i en äggformad behållare. Produkten i sig är i ett alldeles unikt material som du trä på snoppen med lite glid (alltid vattenbaserat såklart) och sen är det bara att jobba på. Många av våra kunder är mycket nöjda efter att ha prövat även om det lilla ägget inte ser så mycket ut för världen, dock kan du inte förvänta dig samma typ av hållbarhet som ett vanligt löshugg men perfekt för dig som vill pröva något nytt och anser att diskretion är en hederssak.

Sist med inte minst vill jag prata om vibrerande manliga leksaker. Även ni grabbar reagerar positivt på vibrationer och inget man ska underskatta i första taget. Det finns både ”hela” lösvaginor som vibrerar men också kortare varianter som är till för att stimulera ollonet framförallt. Dessa kan vara gjorda i ett hårdare material, tex silikon och därför också mindre känsliga än det porösa ”real skin”-materialet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *