Årets julklappar hittar du hos på Lustgården

Julen är bara runt hörnet och är även på Lustgården den mest ”busy” perioden på året. Tomtemor och Tomtefar måste också få lite action! Är du nu ute efter att hitta en intim julklapp att ge din älskare innan barnen vaknar på julaftonsmorgon men står lite handfallen i vad det skulle vara, här är listan för dig.

En julklapp för nykära
Ni kan inte hålla händerna borta från varandra, ni har inte lämnat sängen på hela helgen utan spenderar timmarna med att stirra i varandras ögon eller pippar som kaniner. Men ni har inte riktigt vågat utforska alla hörn och kanter av den sexuella världen då ni fortfarande lär känna varandra.
Den perfekta julklappen är då ett glidmedel som motverkar skavsår i ert sexmaraton. Silicon är bättre för längre sessioner medan ett smaksatt vattenbaserat är roligare.

En julklapp för långdistansrelationen
Här slår jag ett slag för tekniken och dess utveckling, nuförtiden finns det pryttlar och elektronik för allt och sexleksaker är inte bortglömda. Välj en app-baserad leksak som du kopplar ihop med din telefon via en gratisapp och kan då styras från andra sidan jorden. Min personliga favorit är Magic Fugu som fungerar som ett vibrerande ägg och du kan designa dina egna vibratonsmönster, använda den samtidigt som ni chattar med varandra eller aktivera mikrofonen och låta din partner komma av bara din röst.

En julklapp för paret som varit tillsammans sen tidernas begynnelse
Ni har gjort allt. Ni känner varandras kroppar och knoppar utan och innan. Majoriteten av gångerna ni duschar tillsammans slutar inte med att ni ligger. Älskandet går av ren rutin och avslutas innan ”På Spåret” börjar, ni behöver nåt för att väcka gnistan. Till er vill jag då rekommendera att utforska BDSM:ens fantastiska värld och det gör ni bäst med vårt nya BDSM-nybörjar kit som innehåller allt ni kan behöva för en härlig kväll i äkta Fifty Shades-fasoner.


En julklapp för singelpolaren (en med klitoris)
Satisfyer såklart! Eller vilken annan av lufttrycksstimulatorerna
Sen SVT:s dokumentär hade premiär finns det ingen måtta på hur populära dessa leksaker har blivit. Med sin 99 % orgasmgaranti och enkla användning så är den en perfekt julklapp till dina väninnor. En riktigt ”girl power”-klapp, för vem behöver en man när du har en Satisfyer?

En julklapp för singelpolaren (en med snopp)
Tyvärr pratas det alldeles för lite om sexleksaker för män, och det tycker vi såklart är synd då alla har rätt att njuta oavsett om det är solo eller med en partner. Hjälp oss att krossa tabun genom att ge din bästa vän ett löshugg! Satisfyer Men är en storfavorit tack vare sitt neutrala utseende och pumpar på sidan som hjälper dig att ställa in tightheten passar den alla oavsett preferenser.

En julklapp till mamma
Din mamma har burit dig i 9 månader och sen tryckt ut dig under inte direkt mjuka och lugna former. Hon förtjänar något speciellt. Varför inte ge henne något som både är bra för hälsan och hennes njutning: Knipkulor! Att använda knipkulor bygger upp muskulaturen och hjälper till att motverka sådant som framfall eller inkontinens, men också ökar välbehaget under sex och kan ge henne både bättre och lättare orgasmer.
Den knipkula som slår alla andra är Elvie som fungerar som en personlig tränare för dina nedre muskler.

En julklapp till pappa
Pappor förtjänar också att pysslas om. De behöver också lite go’ omtanke och att få känna sig mysiga in i benmärgen. Varför inte skippa kalsongerna och verktygslådan i år och istället unna pappa lite spakänsla. Vi har massageoljor i alla former och dofter för allas smaker. Men nu i dystra vintern skulle jag rekommendera våra underbara massageljus som både fungerar som aromterapi och en härligt ljummen massageolja.

En julklapp till tonåringen
Vad kan vara en bättre present för tonåringen än den som är den billigaste försäkringen för att inte få oönskade konsekvenser under sin sexuella upptäcktsresa? Jag pratar såklart om kondomen! Vad kan vara mer motiverande att vara mer ansvarstagande än en coccossmakande kondom? Tänk på att man blir byxmyndig när man fyller 15 och den lagen finns för att skydda barn/ungdomar från att bli sexuellt utnyttjade av äldre.