Nyårslöften a la Lustgården

Varför inte inleda 2020 med nyårslöften du faktiskt kommer hålla?
Strunt i falska löften som att gå ner de sista kilona, ”sluta dricka” och fokusera istället på njutning när det nya årets klocka slår!
Att lova dig själv ett mer njutningsfyllt år kan verka mycket hälsofrämjande och kan få mer än en eller två positiva konsekvenser.

1. Lär känna dig själv…
där nere!
När tog du dig en ordentligt titt mellan benen senast? Att känna, klämma, titta och verkligen ha koll på ditt eget kön ökar förståelse för din sexuella upplevelse men också kan du lättare upptäcka när nåt är fel och kan åtgärdas snabbare.

2. Onanera mera
Oavsett om du har en partner eller ej så är dagens forskare överens om att onani är bra för hälsan. Det ökar självkänslan, gör att du sover bättre, gör dig gladare och kan hjälpa till att förebygga en rad sjukdomar.
Och om vi ska vara helt ärliga med varandra – du gör det bäst själv!

3. Tala ut
Att inte kommunicera om vad man gillar och inte gillar är så 2010-talet. Prata med din partner. Berätta dina preferenser och var inte rädd för att säga nej!

4. Hitta tiden
Det spelar ingen roll om det är egentid eller sex med partner(s), livet händer och ibland måste man faktiskt ta sig tiden. En relation behöver närhet och oavsett som du ger dig själv eller den du tycker om extra kärlek, just do it! Hur osexigt det en låter, men att planera in en mysstund i kalendern kan vara extremt effektivt för att få en rutin.

5. ”Fake it ’til you make it”-no more!
Att fejka orgasmer är så 2019. Har du svårt att komma? Fine. Varför fejkar man det då? För att tillfredställa ens partners ego? Man behöver inte alltid få orgasm varje gång man har sex, och det kan vara otroligt nice oavsett. Prata med din partner om det istället och kan inte denne acceptera det eller du aldrig får komma lämna kvar den personen i 2010-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *