Bus eller godis? Eller varför inte båda?

skolflicka

Hösten är här, dagarna blir kortare och mörkret lägger sig över vårt lilla land. På ett sätt är det superdeppigt men tar man vara på dessa vintermånader av konstant kyla och blåst så kan det vara riktigt mysigt. Det är perfekt för att gå i ide med sin partner och utforska så mycket ni bara kan. Varför då inte ta tillfället i akt och prova på rollspel? Det finns inget mer eggande än att låtsas vara nån annan för en stund!

Jag skulle vilja gå så långt och säga att alla har en hemlig sexuell fantasi som ofta baseras på en karaktär i exempelvis en film, stereotypisk könsroll eller arbetsroll. Och oavsett om det är så enkelt som att bli dominerad och tagen av en främling eller att förföra städerska så finns det inget bättre tillfälle än på hösten. Det är mörkt, mysigt och halloween står för dörren. Bara din fantasi sätter dina gränser.

Min egen sexuella fantasi, som jag inte fått uppleva än, är att bli förförd av Han Solo från ”Star Wars – A New Hope” när han fortfarande är så där härligt ”bad boy” med sin vita tunika, läderväst och det där sneda charmiga leendet. Det är så hett att jag smäller av! Så varje Halloween är jag ute och söker land och rike efter min rymdsmugglare.

Kostymrollspel kräver ju såklart lite mer planering men kan vara så värt det. Om ni ska gå på en Halloweenfest innan den riktiga actionen drar igång så är det ett par saker ni behöver tänka på:
-Andra har kanske inte lika lust att se din partners privata delar som du har
-Vissa utklädnader kan uppfattas kränkande av kulturella eller andra skäl, tänk efter före.
-Hoppa inte på varandra för tidigt, att ha sex i offentliga miljöer är inte olagligt i Sverige men om nån blir upprörd och anmäler är det faktiskt det.
-Har du en väldigt komplicerad, tight eller obekväm utstyrsel fundera på att ha ett alternativt ombyte med dig.

En annan idé som är lite mindre komplicerat och lätt genomförd är ju faktiskt att iscensätta en ”första dejt” med din partner, eller varför inte låtsas som ni inte känner varandra och ragga upp den andre på krogen. Ni får den där pirrande känslan av att träffa nån ny utan att behöva oroa sig för att denne skulle vara en seriemördare. Winwin helt enkelt! Eller för att inte röra till saker och ting allt för mycket, utmana era egna roller i sängen. Den dominanta av er kan pröva att vara mer undergiven och tvärtom, ni kan nå njutningar ni inte trodde var möjligt. Ta då hjälp av bondageverktyg som handbojor eller ögonbindel för att intensifiera upplevelsen och göra skillnaden tydligare. All typ rekvisita gör att du lättare kan falla in i din nya roll.

I vår butik har vi rekvisitan du kan tänkas behöva, det som inte finns hemma beställer vi hem till dig efter dina önskemål!

Här kommer en liten lista på olika rollspel du kan pröva med din partner:

  • Tjuv & Polis
  • Student & Lärare
  • Chef & Anställd
  • Prostituerad
  • Superhjälte (eller annan sexig karaktär)
  • Servicepersonal t.ex rörmokare, taxichaufför eller liknande
  • Prinsessa och vilding
  • Sjuksyster och sjukling