Välkommen till Lustgårdens nya blogg

Nu är det dags. Det ni alla väntat på. Lustgården har äntligen har skaffat en blogg!
Här kommer vi dela med oss av tips och trix på er resa mot ett bättre och roligare sexliv. Vi på Lustgården vill att ni ska kunna nyttja vår fantastiska personals kunskap och erfarenhet även utanför vår fysiska butik.

Vad är Lustgården?
Lustgården startades av två kvinnor 1998, deras vision var att skapa en butik för den gemene man att utvecklas i sin sexualitet och njutning. Här står vi för en positiv och respektfull syn på sex, kärlek och lust. På Lustgården möts du av ett varmt mottagande av oss (läs nedan), fyra relativt normala kvinnor, som går den där lilla extra milen för att du alltid ska känna dig nöjd när du lämnar vår butik. Vi är inte perfekta och kan inte allt (nästan inte iallafall) men vi försöker alltid vara öppna för ny kunskap. Vi samarbetar även med flera gynekologer och andra aktuella individer inom vårt yrkesområde för att alltid kunna förmedla det bästa för just dig.

Vilka är vi?
På Lustgården jobbar det 4 tjejer som du också kan träffa i butiken

Chefen – Kvinnan, Myten, Legenden. Chefen öppnade Lustgården för 20 år sen och tack vare hennes fantastiska ”business woman”-färdigheter så finns vi fortfarande kvar. Hon bestämmer över oss med en (väldigt mjuk) järnhand, så länge vi gör som hon säger ;).

Bitterfittan eller Lagerchefen – En annan veteran här hos oss, suckar och himlar med ögonen åt oss andras upptåg. Hon har större hjärta än hon vill erkänna men du vill inte hamna på Bitterfittans dåliga sida! Kan butiken och våra leverantörers produkter utan och innan, en expert inom sitt ämne helt enkelt. Även ansvarig för vår FB-sida där hon på ett humoristiskt sätt delar med sig om vår vardag i butiken.

Partytjejen – Denna bubbliga tjej är den du får levererad till dig om du beställer ett sk. homeparty av oss. En redig virvelvind, vi garanterar att ni inte kommer ha tråkigt!

Lustigkurren – Den som skriver allt detta i nuläget. Den grönaste, yngsta och fräschaste i skaran. Jag chockar veteranerna med modernare fenomen och uttryck, under den kortare tid jag jobbat på Lustgården har jag väl givit mina kollegor ett par nya gråa hårstrån iallafall. Det är jag som kommer framförallt vara författaren på denna nystartade blogg (under ”chefernas” vakande öga såklart).

Kontakta oss på mail eller via Facebook om du vill att vi ska grotta ner oss i något speciellt ämne på vår blogg!
Välkomna in och kom ihåg; frågar man inget, får man inga svar! ;)