Tema intimoljor – myt eller mirakel?

lip-orgasm

Dagligen kommer det in kunder till oss på Lustgården och frågar efter råd för att få bättre orgasmer eller för att överhuvudtaget kunna få en orgasm. Problemet eller viljan att förbättra sin orgasm finns självklart hos både män och kvinnor. Men hos oss är det framförallt kvinnor som tar upp frågan. Såklart finns det ingen allmän ”quick-fix” som fungerar för alla men det finns hjälpmedel att tillgå!
Först och främst rekommenderar vi att du lär känna din kropp och underliv, att du själv lär dig vad du njuter av är det bästa orgasmtipset vi kan ge. I ett senare kapitel kommer vi även ta upp vibratorer men idag tänkte jag ge en ärlig granskning av lusthöjande oljor.

Forskningen är ganska överens om att kåthet och upphetsning börjar i huvudet där grundtanken med dessa är att öka blodtillförseln till ditt underliv och därigenom skapa en syntetisk upphetsning. Olika oljor har olika verksamma ämnen men många kan man faktiskt hitta direkt i naturen, så som kanel eller cannabis sativa fröolja.
Nedan recenserar vi en handfull oljor utifrån våra egna preferenser men tänk på att alla är individuella och hör av dig till oss så luskar vi fram vilken olja som passar just dig!

Viamax Sensitive Gel
En svensktillverkad salva som är långtidsverkande och passar dig som upplever att du vill ha en mer permanent lösning då du smörjer på dagligen i en till två veckor. Efter du kört din kur med är det viktigt att upprätthålla dina nyfunna L-arginin nivåer så se till att smörja på vid sexuell aktivitet.

Det verksamma ämnet kallas L-arginin och har blivit ett populärt ämne för att öka lusten faktiskt tack vare Nobelpristagarna i medicin 1998! Enkelt förklarat så kunde de bevisa att vi har behov av kväveoxid till våra signalsystem och bland annat den delen i hjärnan som styr energi och lust. L-argininet omvandlas till artificiellt kväveoxid och därigenom sätter igång en kedjereaktion vid sexuell beröring. Blodtillförseln till könsorganet ökar, man kan uppleva att man blir våt snabbare eller överhuvudtaget och ökad njutning vid beröring.
Så sammanfattningsvis – L-argininet sätter igång kåthet när du vill men kanske inte alltid kan. Då blodtillförseln ökar och därmed känsligheten så upplever många starkare orgasmer.
Sensitive Gel kan också underlätta för dig som har vestibulit då våtheten ökar och där med får vissa att slappna mer.
Sensitive Gel är även helt vegansk.

Taboo Pleasure Gel for Her
En härligt uppiggande gel med en fräsch kylande upplevelse tack vare en mindre dos av mentol. Annars har Taboo en intressant sammansättning av Arnica och L-arginin. Arnica är en fantastisk liten växt som ökar blodcirkulationen vilket ökar känseln i klitoris och ökar fuktigheten, Arnican har också en antiinflammatoriskt och hjälper ditt underliv att motverka negativa konsekvenser som svamp efter samlag. Tillsammans med L-argininet, vars effekter du kan läsa om ovan, måste jag säga att Taboon överraskar mig riktigt positivt. Den kylande känslan som vi upplevde försvinner ett tag om man inte stimulerar men jag känner faktiskt att nån slags effekt hänger kvar och ger en mysig upphetsande känsla.

Älskogsoljan – framtagen av en äkta häxa
En olja som funnits med Lustgården från start, och det finns en anledning! Älskogsoljan funkar till och med på den mest resistenta av oss, men då den inte är särskilt koncentrerad rekommenderar vi att man dubblar dosen. Oljorna och örterna i Älskogsoljan är helt naturliga och med E-vitamintillskottet kan den till och med hjälpa att motverka svampinfektion. Oavsett om man tror på hokus-pokus eller inte så är Älskogsoljan effektiv, då den vidgar blodkärlen så svullnar både mannen och kvinnans underliv upp vilket ger starkare stånd och ökad känsel.
Effekten du kan uppleva är en bultande känsla av upphetsning.

ON-oljan
Vår storsäljare sedan ett par år tillbaka, en mysig amerikansk olja som kommer i tre varianter med lite olika aktiva komponenter. Men oavsett vilken som du föredrar passar ON-oljorna bra för att få igång en under exempelvis förspel. Under denna recension har jag fått testa och analysera alla olika produkter har jag märkt att jag själv är lite extra förtjust i de kylande varianterna och ON-oljan är inget undantag. Eftersom den värmande varianten säljer bäst hos oss så är jag kanske inte den mest tillförlitliga källan i detta fall ;)
ON-oljorna innehåller också bara naturliga växtextrakt och dess kombination ska ge den härliga effekten av ökad känsel och lättare till orgasm. Till skillnad mot många andra oljor så innehåller ON:en inget L-arginin.

ON Orginal – Klassikern och också den som gått bäst hos oss, förutom att blodtillförseln ökar och du känner att du kan bli våt så kan du uppleva en värmande känslan. Innehåller bland annat kanel som ger den härliga värmande effekten.
ON ICE – Ice är den kylande systern till orginalet, min favorit av ON:en, och det är framförallt den naturliga pepparmintsoljan som skiljer sig från orginal-oljan. Annars har den desamma upphetsande effekt
ON Ultra – Är den koncentrerade varianten av orginalet. Passat bra för dig som tycker om ON Orginal men är ute efter en extra boost.

Oh! Holy Mary – Cannabis Pleasure Oil
Rookien som dominerar marknaden, Holy Mary har inte funnits hos oss länge men toppar verkligen allas förväntningar. Vi var såklart skeptiska till en början, Cannabis – kan det verkligen vara nåt? Men jodå! Cannabis Sativa fröolja ger en fantastisk pirrande och stimulerande effekt innan du själv har varit där och pillat. Vi tipsar våra kunder att man kan pröva de ”kvinnliga” oljorna på manliga partners också då det kan få effekt medan Holy Mary:n ÄR kompatibel för alla kön. För att effekten ska vara ett tag så måste man dock stimulera det aktiva området. Såklart innehåller inte oljan några olagligheter där de separerat de ämnen som är aktiva i oljan från de som lagens långa arm skulle muttra över. Vissa är inte så överförtjusta i lukten/smaken som påminner om barrskog, men låter man det sjunka in i huden så tycker flickorna på Lustgården att det bra överväger det dåliga ganska rejält.

 

 

Betygsatt 5.00 av 5
179 kr349 kr inkl. moms
225 kr inkl. moms
50 kr298 kr inkl. moms
50 kr298 kr inkl. moms
Betygsatt 5.00 av 5
298 kr inkl. moms
Betygsatt 4.00 av 5
298 kr inkl. moms